Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 


A TELESTE Corporation egy nemzetközi technológiai csoport, melyet 1954-ben alapítottak, és amely a széles sávú távközlési rendszerekre és megoldásokra szakosodott. A csoport két stratégiai üzleti egységre oszlik: a szélessávú kábelhálózatokra
és a video hálózatokra. A szélessávú kábelhálózatok rész kábeltvrendszer üzemeltetőket szolgál ki és az üzletének nagyobb részét közvetlen fogyasztói kapcsolatokon keresztül folytatja.

A video hálózatok rész az optikai jeltovábbításhoz, a video hálózat irányításához, valamint a video felügyelethez szolgáltat szoftver megoldásokat. Üzletének fő részét rendszer integrátorokon keresztül bonyolítja le. A területükön mindkét üzleti egység a vezető szolgáltatók közé tartozik, és világméretekben elismertek a műszaki tudásukról, és hogy évről évre műszakilag élvonalbeli megoldásokat nyújtanak.

2012-ben a csoport nettó eladása 193 millió Euró volt. Az év végén a csoport átlagosan 677 főt alkalmazott. A vállalat világszerte körülbelül 30 irodát működtet, és a Teleste nettó eladásainak több, mint 90%-a Finnországon kívül keletkezik. A társaság a Helsinki-i tőzsde fő listáján szerepel.

További információkért látogassa meg a www.teleste.com honlapot!

 


network

 Luminato - Headend in a Box

Palomino IP/PAL, IP/QAM megoldás

HDO optikai platform

AC optikai node-ok és erősítők

CXE8xx optikai kompakt FTTB Node

CXE- Kompakt erősítő platform

Passzív termékek

DVX fejállomás

FTTH és RFoG

CATVisor - programcsalád

Tartozékok
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat