Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

MinőségpolitikánkA HFC Technics Kft. célja, hogy a Vevői, megrendelői igényeket, a szállított termékek jó minőségével, szaktanácsadási, üzembe  helyezési és szerelési tevékenységével folyamatosan képes legyen magas színvonalon, megbízhatóan kiszolgálni. Fontos számunkra, hogy a technikai és személyi szolgáltatásaink teljes mértékben megfeleljenek a megrendelőinknek.

A HFC Technics Kft. vezetősége és dolgozói elkötelezettek a minőség, valamint az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményei alapján kialakított minőségirányítási rendszer folyamatos tökéletesítése iránt. Számunkra a minőség világosan definiált, szabályozott, átlátható és ellenőrizhető munkafolyamatokat jelent, amelynek eredményeként partnereink elvárásainak megfelelő szolgáltatást nyújthatunk.

A HFC Technics Kft. biztosítja, hogy minden munkatársa ismerje a Kft. minőségpolitikáját, a minőségirányítási rendszer céljait, felépítését és megvalósításának módszereit.
Megrendelőinkkel, beszállítóinkkal hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolatra törekszünk a minőségi célkitűzések elérése érdekében.

Beszállítóinktól elvárjuk, hogy az általuk biztosított termékek, eszközök és szolgáltatások feleljenek meg az előírt és elvárható minőségi követelményeknek.

Minőségirányítási rendszerünk és munkavégzésünk hatékonysága lehetővé teszi, hogy a HFC Technics Kft. vezetése megalapozottan vállaljon felelősséget a szolgáltatásai iránt. Ez a biztosíték partnereink számára is, hogy az általuk igénybevett szolgáltatás megfelelő időben, mennyiségben és minőségben részükre rendelkezésre álljanak.
 

Budapest, 2010. augusztus 2.

 

Georgieff Zsolt            
ügyvezető
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat